Home » Laadpaal

Laadpaal

Laadpaal

Connexxie Elektrotechniek B.V. levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden wordt nu door de overheid erg aangemoedigd. Overweegt u een elektrische auto of wilt u graag een laadpaal kopen? Met een laadpaal thuis of bij uw bedrijf, kunt u op elk gewenst moment uw elektrische auto opladen.

Steeds meer oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij leggen deze graag voor u aan
Michel van Loon
Directeur

Oplaadpunten bij uw bedrijf

Steeds meer bedrijven laten oplaadpunten of laadpalen bij hun bedrijfspand aanleggen. Connexxie Elektrotechniek is als elektrotechnisch installateur ook gespecialiseerd in oplaadpunten aanleggen in de regio Zeeland. Voor uw personeel of klanten die een elektrische auto rijden of gaan kopen, is het duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord. En het is een goede reden om een oplaadpunt elektrische auto bij uw bedrijf te laten aanleggen.

Oplaadpalen thuis

Heeft u onlangs een elektrische auto gekocht of bent u voornemens om een elektrische auto te kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U zet uw auto dan ’s nachts aan de oplaadpaal en kunt u ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

Dit is mede afhankelijk hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 230V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Voor een centraal gelegen oplaadpunt duurt het opladen één tot twee uur. Een snel laadpaal langs de snelweg, kan uw auto al in maximaal 30 minuten opladen. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en accu af.

Laadpaal kopen met subsidie

Bent u van plan om een laadpaal te kopen? Pak dan uw voordeel met de mogelijk beschikbare subsidies die er zijn. Onze experts geven u vrijblijvend advies welke laadpaal het beste past in uw situatie, zowel aan particulieren als bedrijven. Het beste is om zowel thuis als op uw bedrijf een laadpaal te laten installeren voor een elektrische auto. Op deze manier is uw elektrische auto altijd voldoende opgeladen. Wilt u snel contact? Bel dan naar (0118) 8536XX en krijg direct een van onze experts aan de telefoon. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Welke oplaadpunten zijn er?

Connexxie Elektrotechniek installeert oplaadpunten bij bedrijven, parkeerplaatsen, centrale gelegenheden en bij particulieren thuis. Wij werken met de volgende laadpunten:

  • Van Alfen
  • EV Box
  • Eaton
  • Solar Edge