Home » Over ons

Over ons

Ons verhaal

Onze missie is te zorgen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan wonen, leven en werken. Hoe we dit doen? Door onze passie voor energie, te kennen en te delen. Wij werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Tot slot blijven we samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu én voor de volgende generatie.

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen

Het bereikbaar maken van duurzame energie, dat is de missie van Duurzame Techniq en al haar nevenondernemingen. Al sedert 2005 geven wij energie met produkten en oplossingen, waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Dat geeft ons energie! In de loop van de jaren hebben wij hier veel ervaring in opgedaan. 

Onze reeds gerealiseerde projecten leveren jaarlijks meer dan 5000 huishoudens zonnestroom en een besparing op van meer dan 500000m3 aardgas middels onze zonneboilers en warmtepompen. 

Wij zijn een totaal ontzorger voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de energietransitie.

Onze kernwaarden​

Onze kernwaarden vormen de basis van onze onderneming. We zijn communiceren transparant, zijn eerlijk en een vriendelijk voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Daarnaast gaan we voor een creatieve inslag met duidelijke innovatieve oplossingen in balans met een groei. Wij investeren in de toekomst, voor ons personeel en voor onze klanten. Iedere dag kijken we hoe we het de volgende dag beter kunnen doen.